Hoe een M3U IPTV-lijst naar MAG250 BOX te installeren

Videogids om u te laten zien hoe u een M3U IPTV-bestand installeert op MAG250 BOX:

De stappen voor het laden van de afspeellijst vanaf een USB-station of via het SMB / NFS-netwerk:

De afspeellijst is een bestand met de indeling thae als bestandsnaam. m3u. Het coderingstype is UTF-8 (aanbevolen).

Afspeellijst laden

Afspeellijst wordt naar STB geladen vanaf een USB-station of vanuit een gedeelde netwerkmap (u moet eerst netwerktoegang tot deze bron opgeven

  • Open Home media.
  • Open een vereiste map met de afspeellijst. De map kan zich bevinden op het aangesloten USB-station of de gedeelde netwerkbron.
  • Open het afspeellijstbestand (*.m3u) met de OK-toets op RC;
  • Selecteer optie in het weergegeven venster Open afspeellijst:
   • Bekijk de inhoud van de afspeellijst (F1 op RC);
   • Begin met het afspelen van alle platen (F2 op RC);
   • Voeg alle records toe aan IPTV-kanalen (F3 op RC).

<Mag m3u

De inhoud van de afspeellijst bekijken

Zie de optie afspeellijstinhoud (F1 op RC) opent de afspeellijst om de inhoud ervan te bekijken. In de weergavemodus van de zenderlijst (zonder afspelen) worden de volgende bewerkingen op de kanalen uitgevoerd:

 • Navigeren door kanaallijst (omlaag en omhoog knoppen op RC – schakel over naar respectievelijk het volgende en vorige kanaal van de lijst; Linker – en rechterknoppen op RC- verplaatsen naar respectievelijk het begin en het einde van de lijst).
 • Begin met het afspelen van het huidige kanaal door op OK op RC te drukken (beschrijving van bewerkingen met afspeellijst in afspeelmodus – zie hieronder, voor De optie Alle records afspelen ). Wanneer u de afspeelmodus afsluit (met de knop Afsluiten op RC), keert u terug naar de weergavemodus van een afspeellijst.
 • Kanalen toevoegen/verwijderen naar Favorieten (F3 op RC).
 • Vereiste kanalen kopiëren om ze toe te voegen aan de lijst met IPTV-kanalen:

1. selecteer de gewenste kanalen uit de afspeellijst (gebruik de F2-knop op RC of de opdracht Selecteren in het menu Bewerkingen );
2. als u alle kanalen in de lijst wilt selecteren, moet u de opdracht Alles selecteren in het menu Bewerkingen gebruiken;
3. kopieer geselecteerde kanalen (opdracht Kopiëren vanuit het menu Bewerkingen ).

Opdracht Kopiëren vanuit het menu Bewerkingen

4. ga naar IPTV-kanalen venster (TV-knop op RC);
5. plak in het venster IPTV-kanalen de gekopieerde kanalen in de hoofdlijst met IPTV-kanalen of in de gewenste map (druk op de menuknop op RC om het menu Bewerkingen te openen, activeer de opdracht Plakken ).

Begin met het afspelen van alle platen

Start met het afspelen van alle records optie (F2 op RC) start het afspelen van het eerste afspeellijstkanaal. Tijdens het afspelen van kanalen zijn de volgende bewerkingen beschikbaar:

 • OK – of Exit-knoppen op RC- schakelt over naar de weergavemodus van de kanaallijst in combinatie met info-block (gereduceerde weergave van kanalen in vensters). U kunt door de kanaallijst navigeren (omlaag en omhoog knoppen op RC – schakel over naar respectievelijk het volgende en vorige kanaal van de lijst; Linker – en rechterknoppen op RC- verplaatsen naar respectievelijk het begin en het einde van de lijst). Ga terug naar de modus Volledig scherm – door op de knop OK te drukken.
 • Omlaag / Omhoog knoppen op RC – ga naar het volgende / vorige kanaal.

Alle records toevoegen aan IPTV-kanalen

Voeg alle records toe aan IPTV-kanalen optie (F3 op RC) voegt volledige inhoud van de afspeellijst toe aan de lijst met belangrijkste IPTV-kanalen.

Neem hier uw abonnement.